Κατασκευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων
Η κατασκευή ιστοσελίδων για εμάς δεν είναι ακόμα "μια ιστοσελίδα". Είναι η ταυτότητα της εταιρείας σας. Υλοποιούμε ιστοσελίδες με νέες τάσεις και τεχνολογίες που δεν χρησιμοποιούνται καν ακόμα στην Ελληνική αγορά ( JAMSTACK, React JS, GatsbyJS ). Έχουμε εξειδικευμένο προσωπικό για κάθε στάδειο υλοποίησης της ιστοσελίδας από το Design μέχρι το SEO και την προώθηση. Έτσι η ιστοσελίδα που σας προσφέρουμε είναι αυτό που θα σας ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό! Επιπλέον, αναλαμβάνουμε την καταχώριση του domain και της φιλοξενίας του site σας. Όλες οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε είναι mobile friendly. Δηλαδή δείχνουν άψογα σε όλες τις συσκευές (tablet, κινητό). Το απλό διαχειριστικό σύστημα σας επιτρέπει να επεξεργάζεστε και να ενημερώνετε εύκολα το περιεχόμενό σας. Οι διαδικασίες που ακολουθούμε για την κατασκευή ιστοσελίδων είναι τέτοιες, ώστε να διαβάζονται εύκολα από τις διάφορες μηχανές αναζήτησης. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε βελτιστοποιημένη ευρετηρίαση. Σας παρέχουμε επίσης τεχνική υποστήριξη μόλις ολοκληρωθεί το site σας. Έτσι, σας διαβεβαιώνουμε ότι έχετε την επιτυχία με το μέρος σας!

Κατασκευάζουμε όλων των ειδών ιστοσελίδες και Eshop!

Καινοτομικές ψηφιακές λύσεις, προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις και τον προϋπολογισμό σας! Αν θέλετε τη βοήθεια μας για να αποφασίσετε, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τι είδους ιστοσελίδα χρειάζομαι;

Η επιλογή της σωστής ιστοσελίδας εξαρτάται από ορισμένους παράγοντες που θα ορίσετε βάσει των αναγκών σας. Τους αναλύουμε σε προδιαγραφές, χαρακτηριστικά και σας προσφέρουμε την πιο κατάλληλη επιλογή. Αν θέλετε η βοήθειά μας για να αποφασίσετε, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Πως θα μου φέρει κέρδη η ιστοσελίδα μου;

Θεωρούμε μια ιστοσελίδα ως διαφημιστικό γεγονός. Για να είναι αποτελεσματική μια ιστοσελίδα πρέπει να έχει αισθητική, να είναι απλή και εύκολη στη χρήση αλλά και να έχει υψηλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης. Εάν η ιστοσελίδα συνδυάζει αυτά τα στοιχεία, τότε σίγουρα θα κερδίσετε χρήματα από αυτό. Μπορούμε να δημιουργήσουμε την δική σας ιστοσελίδα με βάση τις ανάγκες σας.

Θα είναι προσβάσιμη από κάθε συσκευή;

Με την ολοκλήρωση της υλοποίησης εγγυόμαστε πως η ιστοσελίδα σας θα είναι εξίσου εύχρηστη σε κινητά και σε tablet όσο είναι και σε υπολογιστές. Άλλωστε πάνω από τις μισές επισκέψεις πλέον στο ίντερνετ γίνονται από κινητές συσκευές.

Πως θα διαχειρίζομαι την νέα μου ιστοσελίδα;

Η διαχείριση της ιστοσελίδας σας, από την προσθήκη άρθρων και προϊόντων μέχρι και την αλλαγή του περιεχομένου της, δεν χρειάζεται καμία τεχνική γνώση πάνω στην κατασκευή ιστοσελίδων. Κατά την παράδοση της ιστοσελίδας σας προσφέρεται και εκπαίδευση έτσι ώστε να είστε έτοιμοι να διαχειριστείτε την νέα σας ιστοσελίδα από την πρώτη στιγμή!