Κατασκευή Ιστοσελίδας

Axon Θέρμης

Περιγραφή

Φροντιστήριο ορόσημο πλέον στο κέντρο της Θέρμης τα τελευταία χρόνια, εξυπηρετεί με τα προγράμματά του παιδιά, φοιτητές και ενήλικες όλων των ηλικιών. Παράλληλα, λειτουργεί ως εξεταστικό κέντρο για τους 2 μεγαλύτερους φορείς πιστοποίησης στον τομέα της Πληροφορικής ECDL και Global CERT. Διαθέτει άριστα εκπαιδευμένους καθηγητές, με συνεχή κατάρτιση μέσω των σεμιναρίων του Ομίλου και πολύχρονη εμπειρία στο αντικείμενό τους. Οι καθηγητές μας, πτυχιούχοι Ελληνικών και ξένων Πανεπιστημίων, είναι πάντα δίπλα στους σπουδαστές, με συνεχές ενδιαφέρον για την πρόοδο και εξέλιξή τους. Νέα τμήματα Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής, δημιουργούνται όλο το χρόνο, στην προσπάθεια να καλύψουμε τις ανάγκες των σπουδαστών μας.
Το Διεθνές Δίκτυο ΑΧΟΝ Θέρμης προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύνολο εκπαιδευτικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου που θα στηρίζουν το δραστήριο Ευρωπαίο Έλληνα του 21ου αιώνα! Δεν μαθαίνετε απλά μια ξένη γλώσσα!! Παραλαμβάνετε ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών που καλύπτει πλήρως τις εκπαιδευτικές σας ανάγκες, ανάγκες για εργασία , ανάγκες για εμψύχωση και ενδυνάμωση και ανάγκες διαβίωσης.

Workflow

Αφού συζητήσαμε σε βάθος τους στόχους και τις προσδοκίες του πελάτη, διεξάγαμε λεπτομερή έρευνα για το κοινό του συγκεκριμένου κλάδου. Το website της Axon Θέρμης, σχεδιάστηκε και παρουσιάστηκε με τη μορφή ενός πρωτοτύπου πριν λάβει την τελική έγκριση από τον πελάτη. Η επαγγελματική παρουσίαση και η μοναδική εμπειρία του χρήστη ήταν από τις κορυφαίες προτεραιότητες για την ιστοσελίδα της Axon Θέρμης. Ήταν επίσης σημαντικό να διασφαλιστεί ότι όλες οι πληροφορίες παρουσιάστηκαν με όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες. Μετά από μια σειρά μικρών τροποποιήσεων και βελτιώσεων στην αρχική μας μακέτα, η τελική μορφή του website της Axon Θέρμης ήταν έτοιμη να τεθεί σε λειτουργία. Έχουμε λάβει μόνο εξαιρετικά σχόλια από τον πελάτη σχετικά με την απόδοση της ιστοσελίδας.

Wordpress
HTML5
HTML5
CSS3
CSS3
Javascript
Jquery
Adobe Photoshop
Photoshop
Adobe Illustrator
Illustrator

Δείτε το Website

Ζητήστε Προσφορά

Για το δικό σας project!

Ας ξεκινήσουμε

Leave a Reply